Tiimi tulee, tai kaks..

..ehkä jopa kolme:)

Kiitos kaikille ihanista hakemuksista, niitä tuli huikea määrä, yli 40 innokasta olisi tulossa tiimiin!!

Tiimejä tullaan nyt perustamaan 2, ehkä jopa 3, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan. Mutta siltikään kaikki eivät mahdu mukaan:(

Yritän ensi viikon aikana valita tiimit ja laitan jokaiselle sähköpostia valinnoista!

Me ollaan myös hakemusten lukujen ohessa treenattu, on ollut valmennusta, häiriötreeniä, omaa treeniä ja kivasti on mennyt..

Vihdoin sain Twiipun kaukot toimimaan, ei ne ehkä vielä ole lopullisessa kuosissa mutta kisakunnossa anyway, joten ollaan haalittu myös kisapaikkoja:)

Luoksetulo on ollut toinen mysteeri jota ollaan pohdittu ja treenitty, en oikein millään saa siitä "hienoa" mutta sain senkin kisakuntoon. Joskus pitää vaan tehdä näitä komprommisseja eikä odottaa että koira on "valmis" & täydellinen, siinä nimittäin voi jäädä kisaura aika lyhyeksi jos uskaltautuu kisaamaan vasta kun koira on "täydellinen"

Meidän ikuisuusmurheen, maahanmenon kanssa sattui hassu juttu. Se tuli kuntoon, kun lopetin stressaamasta siitä:)

Twiipu on myös tokotaitojen lisäksi harkannut malttia, Twiipullahan on vähän huonot hermot ja itsekäskin se on. Sen motto tuntuu olevan, että vain se saa treenata ja aina on sen vuoro.

Nyt se on koulutusten ajan saanut olla katsojan roolissa ja osaa nyt nukkua toisten treenatessa, huikeaa, lentsu - twii 1-0:)

Kuva Sirpa Saari