Pepsi

RUGERSUPER
 6.7.2009 - 24.10.2018


Työnimi kasvattajalla TÄHTI, eli tähti jo syntyessään:)

Peps on erittäin nopea ja ketterä sekä hyvän työmoraalin omaava pentu. Toko-ura käynnistyi vuoden iässä, ensimmäisistä kisoista tuli asiaankuuluvasti ykköstulos & luokkavoitto. Avoinluokka suoritettiin samalla kaavalla, ykköstuloksella & luokkavoitolla ja 2011 ehdittiin suorittaa myös voittajaluokka, luokkavoitolla sekin:)


Päälaji vaihtui matkan varrella agilityyn ja siellä kisataan nyt kakkosissa. Valitettavasti Pepsi on sairastellut sen verran, että kisaamaan päästään tosi harvoin ja viime aikoina tämä on syönyt myös ohjaajan treenimotivaatiota..

..ei Pepsillä ole yhtä isoa sairautta vaan aina kaikenlaista pikkukremppaa. Nyt se kulkee pinkki sukka jalassa, kun halkaisi kyntensä ja se piti poistaa:(

-16 päästiin takaisin kisakentille ja kevään tavoite oli nousta kolmosiin ja ME noustiin!! Nyt on edessä ekat kolmosen kisat, jännää;)

Vain hetki ehdittiin kisata kolmosissa kun agit ja elämä stoppasi kuin seinään:( Vajaa 2 vuotta yritettiin Pepsiä "pelastaa" mutta me ei lääkäreiden kanssa siihen pysytty ja syksyllä tehtiin raskain päätös ikinä.

Kiitos kääpiörakas kaikesta♡